5 gode gaveidéer til gameren

Annonce fra Telia

Det kan godt være lidt af en udfordring at finde gode gaver, særligt hvis du ingen ønskeliste har at gå efter, eller det er en verden, du bare ikke helt forstår. Som for eksempel gaming. Hvis du ikke selv er gamer, kan det være en svær opgave at finde hoved og hale i denne verden, og hvad der overhovedet er en god gave at give. Men frygt ej, med disse fem gaveidéer vil du føle dig godt klædt på til at købe gaver til gameren.

1. Gamerskærmen: Den ultimative spiloplevelse

Gode gamerskærme giver gode oplevelser. Så enkelt er det. En god skærm giver en mere fuldendt oplevelse. For en gamer er det essentielt, at skærmen har en hurtig responstid. Som udgangspunkt kan du gå efter skærme, der har en responstid på maksimalt to millisekunder. Vælg samtidig en skærm med minimum 144 Hz.

2. Ekstra komfort med mus og musemåtter

Mus og musemåtter er med til lige at give lidt ekstra for en gamer. Det giver lidt ekstra komfort og en lige det bedre spiloplevelse. Her er det vigtigt, at du vælger en mus, der er udviklet til gaming og ikke blot en almindelig mus. Vælg gerne en mus, der ikke vejer mere end 100 gram, og som er god at holde om.

3. Forsvind ind i en anden verden med headsets

For en gamer er det alfa og omega at holde fokus og ikke blive distraheret. En gøende hund, en tallerken der falder på gulvet og alt muligt andet larm, der uundgåeligt vil være i et hjem, er for en gamer forstyrrende. Derfor er headsets for mange gamere guld værd. Her kan de forsvinde ind i spillet og kun fokusere på dette. Udover naturligvis at have formidabel lyd er det vigtigt, at et headset til gaming har en god mikrofon, så der kan kommunikeres med teamet.

4. Ingen computer, ingen gamer

Det giver næsten sig selv men uden en computer, er det forholdsvis svært at game. For gamere er det vigtigt, at de har en stærk computer, der er udviklet og optimeret til at kunne game. Her vil en standard computer ikke kunne klare det, der kræves. Derfor er gamercomputere også dyrere. De skal ganske enkelt kunne mere. En computer, der skal bruges til gaming, skal have masser af hukommelse og RAM samt et stærkt grafikkort.

5. Sjov og leg i alle aldre med en gaming controller

Hvis du skal give en gave til en gamer, der er pjattet med at spille eksempelvis PlayStation eller Fortnite, så vil en controller falde i god jord. Det er legetøj for spilleglade sjæle i alle aldre. Husk altid at gå efter en controller, der har gode reaktionstider og hårdføre knapper.