5 udvalgte gaveideer til studenterne 2021

Det er ved at være ved den tid, hvor de hvide huer dukker op alle steder. Hvis du kender en kommende student eller studine, og hvis du måske skal til et eller flere studentergilder, kan du i denne artikel finde inspiration til den gode studentergave.

Smykker

Smykker, særligt til studinen, er altid en sikker vinder. Det at blive student sker kun én gang i livet, mens smykker holder i rigtig mange år, så ved at give et smykke på den store dag, vil de altid kunne tænkte tilbage på den tid, når de har smykket på. Smykker kan være mange ting, halskæder, ringe, øreringe eller ure, men se om du ikke kan finde et smykke, der er i studentens smag.

Tøj

Er din student eller studine glad for mode? Så kan tøj være en ideel gave. Særligt når det er en studentergave, kan det være at man tænker i en lidt større gave og altså ikke bare et par sokker. Designertøj er noget, som mange unge mennesker går op i. Hos Spreegree kan du finde en masse designermærker som Paul Smith, Kenzo, Marc Jacobs, mm. Denne hjemmeside er altså ideel til at finde gaven til studenten, der elsker mode.

Designer nips

Hvis du tænker, at gaven skal være noget, studenten skal have glæde af hele livet, kan det være en idé med en Designer nipsgenstand. Her er Kay Bojesen aben klart den mest brugte og eftertragtede, og når det er til studenten, kan man ovenikøbet få en lille studenterhue til aben. Hoptimisterne er også populære at give i studentergave eller lysestager fra Georg Jensen. Man kan få masser af andre former for designer pyntegenstande, som studenterne kan have glæde af i mange år.

Ting til at flytte hjemmefra

Der går ofte ikke længe fra man bliver student, til at man skal til at flyve fra reden, hvis man da ikke allerede har gjort det. Hvis den student du kender, skal til at flytte hjemmefra, kan det være guld værd for dem, at få gode praktiske ting i gave til netop dette, så de får en god start. Det kan være alt fra bestik, forskellige stel, kopper, glas, håndklæder, osv. Det kan være en super god gave, så de undgår at skulle købe alt fra IKEA på en gang, når de endelig står og skal flytte.

Tilskud til rejse

Mange studenter tager sabbatår efter gymnasiet, hvor det at arbejde og rejse ofte er det, som året bliver brugt på. Rejser er dog dyre, så en gave kunne også være, at give et tilskud til deres rejse, her kan alt næsten være en hjælp. Skal de måske på backpackertur, kan man eventuelt også købe noget udstyr til dette i gave, der er masser at tage fat i.

Flere gaveideer til studenterne

Hvis du vil have mere inspiration til gaveidéer, har vi samlet en lang liste med gode studentergaver her.