De 5 bedste spaophold på Sjælland

Har du brug for en pause fra hverdagen, er det oplagt med et afslappende og spa- og wellnessophold med fokus på selvforkælelse. Træk stikket og lad op, for eksempel med en forlænget weekend, så du er klar til at møde hverdagens udfordringer igen. På Sjælland er der masser af spaophold at vælge imellem og noget for enhver smag. Det kan dog også være lidt af en udfordring, for det store udvalg kan gøre det svært at vælge. På hjemmesiden Bedsteophold.dk kan du få hjælp til at vælge det bedste spaophold for dig, både på Sjælland, men også andre steder i Danmark og i udlandet. I denne artikel kan du læse om de 5 bedste spaophold Sjælland

Kurhotel Skodsborg

På Kurhotel Skodsborg, som ligger naturskønt mellem skov og strand, er enkelhed og luksuriøsitet i fokus. Hotellet har lækre, prisvindende spafaciliteter, som danner den perfekte ramme om alt fra en romantisk getaway til en afslappende venindetur. Kobl af i det store, åbne spaområde, få en skøn massage eller sid og nyd livet i den udendørs jacuzzi. 

Skt. Petri

Skr. Petri, som ligger i Latinerkvarteret i København, er et femstjernet luksushotel med placering helt i top. Du har bogstavelig talt København foran dine fødder, hvis du vælger at indlogere dig på dette hotel, som udover to restauranter, også tilbyder booking af dybdegående massage på dit værelse samt sauna og dampbad.

Villa Copenhagen

I Danmarks tidligere posthovedkontor ligger et helt unikt hotel, Villa Copenhagen. Den historiske placering tæt på Københavns hovedbanegård er ikke det eneste, som hotellet byder på. Hotellet har blandt andet en 25 meter lang pool på tagterrassen, som opvarmes af overskudsvarme. Du kan også dampe af i saunaen eller besøge motionsrummet, som er åbent døgnet rundt.

Kokkedal Castle Copenhagen

Omgivet af smuk natur, men stadig tæt på Hørsholm by, ligger Kokkedal Castle Copenhagen. Begiv dig ind under den smukke hovedbygning. Her mødes du af en underjordisk tunnel, som vil lede dig til et luksuriøst spaområde. Nyd en cocktail, mens du svømmer i poolen eller damper af i saunaen. Du er helt sikker på at blive forkælet på Kokkedal Castle Copenhagen. 

Comwell Borupgaard

Midt i naturskønne Nordsjælland finder du Comwell Borupgaard, som byder på helt specielle og unikke spaoplevelser, for eksempel en spapark med natursauna samt en saltsauna. Du kan også nyde en lang vifte af forskellige spabehandlinger, blandt andet lysterapi og forskellige typer af massage, som udføres af professionelle spaterapeuter.