Derfor skal du overraske selskabet med en tryllekunstner

Du kender det sikkert: Man har sat sig for at planlægge et underholdende indslag til det forestående arrangement. Det kan være en konfirmation, en fødselsdag, et bryllup, en julefrokost eller noget helt femte.

Det er altid i høj kurs at bidrage med underholdning, man håber på, vil falde i god jord hos selskabet. Med andre ord er man parat til at gøre sit ypperste for at skabe en oplevelse, der signalerer fest, glade dage og mindeværdige øjeblikke. Altså et interessant indslag, arrangementet vil blive husket for.

Men hvad skal indslaget så bestå af?

Denne artikel har til formål at gøre jer klogere på, hvorfor det at booke en tryllekunstner er det helt ideelle underholdningsindslag at overraske selskabet med.

Masser af magi med publikum i fokus

En tryllekunstner er en alsidig og populær underholdningsform, der i udgangspunktet sørger for, at selskabet både inddrages og underholdes. De fleste tryllekunstnere skriver og tilrettelægger altid sine shows ud fra, at publikummet skal indgå som en aktiv del af dennes optræden. Inddragelsen er bl.a. med til at fastholde publikummets interesse og koncentration showet igennem.

At inddrage et selskab kan bl.a. bestå i at lade det undersøge forskellige genstande/objekter eller passe på konvolutter/forudsigelser med hemmeligt indhold. Derudover gør tryllekunstneren i mange tilfælde brug af ”udvalgte” publikummer, som aktivt bringes på scenen og inddrages i konkrete tricks og/eller effekter.

Når publikummet går fra at være iagttagende til at være involveret, skabes der en større samhørighed i showet. Desuden er det altid interessant som publikum at være en aktiv del af showet, der samtidig gør oplevelsen både personlig og nærværende.

Tilrettelæg showet efter jeres ønsker

Arrangører har i mange tilfælde mulighed for at præge showets indhold. Der er som regel grobund for, at arrangørens eventuelle idéer og ønsker tages med i overvejelserne til indholdet og strukturen i showet. Det er nemlig i langt de fleste tryllekunstneres interesse at skræddersy showet alt efter, hvilke tanker og forestillinger arrangøren på forhånd har gjort sig om tryllekunstnerens optræden.

Som lydhør tryllekunstner sikres det, at showet både leveres og modtages på bedst mulig vis.

Toptunet humor og komik

En af de helt afgørende faktorer som optrædende tryllekunstner består i at underholde selskabet, der optrædes for.

Heldigvis er mange tryllekunstnere specialister i at inkorporere netop humor og komik, når de optræder. Det tilfører showet et sekundært element i kombination med trylleriet. Med inddragelsen af gag og gøgl danner showet grundlag for et humorbetonet og latterfyldt show.

Et show for børn, unge, voksne og ældre

Trylleri henvender sig ikke kun til barnet eller den yngre del af befolkningen, som mange fejlagtigt tror. Derimod appellerer trylleri og magi til samtlige aldre. Af samme årsag er tryllekunstnere især eftertragtede til arrangementstyper, hvor hele aldersspektret er repræsenteret.

Enhver kan, uanset alder, lade sig pirre af det uforklarlige. Trylleri trykker på de knapper, der indbyder til fascination og mystik, som ethvert menneske vil finde attraktivt (og til tider positivt frustrerende).

Derfor viser tryllekunst sig som værende en ganske unik underholdningsform.

Giv selskabet et magisk minde

Et trylleshow vil med garanti skabe et helt naturligt samtaleemne selskabet iblandt, der meget vel vil sætte sit præg på resten af festen. Tryllekunstnerens show vil typisk indeholde elementer af trylleri, tankelæsning og en masse overraskelser. Publikummet bliver altså præsenteret for et bredt udvalg af kvalitetseffekter, der alle har til hensigt at skabe dyb fascination.

En ting er helt sikkert: En tryllekunstner vil efterlade sit selskab med et magisk minde, der uden tvivl vil blive husket.

Derfor anbefaler vi at overraske selskabet med et trylleshow til det næste arrangement.