En blomstrende jubilæumsgave til jubilaren

At fejre jubilæum er noget særligt. Det er ikke alle, der får lov til at fejre jubilæum, så når der er én i familien eller vennekredsen, der har jubilæum, så skal det da fejres. Det kan fejres på mange forskellige måder og det er jo helt op til den enkelte hvordan det gøres bedst. Ønsker du at gøre jubilæet mere specielt, så kan du vælge at give en buket eller anden fin blomst i gave. Har du ikke selv mulighed for at deltage i festlighederne, så kan du vælge at sende en 25 års jubilæumsgave, og det kan du nemt gøre online og få din blomstergave leveret direkte til jubilaren. Læs mere her.

Fejr jubilaren med en blomstrende jubilæumsgave

Det er stort at holde jubilæum, hvad enten det er 10-års, 20-års, 40-års jubilæum eller noget helt fjerde. Derfor skal det også fejres med en gave til jubilaren. Her er det oplagt at vælge en buket bundet af sæsonens blomster, vedlagt et kort med din personlige lykønskning. Fejr jubilaren med en lækker gave, der er sammensat af blomster, vin og chokolade og vær med til at fejre jubilaren med en blomstrende og personlig hilsen. Hos Bloomit finder du et godt udvalg i buketter i mange forskellige prisklasser, stilarter og farver, så der er noget for enhver smag.

Den perfekte gave til et jubilæum

Er du i tvivl om hvad du skal forære i gave til et jubilæum og om der er nogle regler eller kutyme for jubilæumsgaver, så er en blomstergaven et godt valg. Blomster forpligter ikke, de skiller sig ud fra gavemængden og så kan du aldrig vælge forkert. Blomster kan også nemt sendes til et jubilæum.

Når du bestiller hos Bloomit, er du sikker på at blomsterne bindes af blomsterdekoratører, der formår at binde unikke buketter præcis til anledningen. Sammen med buketten kan du vedlægge et jubilæumskort med din personlige hilsen. Alt sammen kan det leveres direkte til modtageren på den store dag – du bestemmer hvilken dag, der skal leveres.

Bestil og få leveret jubilæumsgaven

Når du bestiller gave til jubilæum fra Bloomit, har du muligheden for at få leveret på både privat- og erhvervsadresser i hele Danmark. Du er derfor ikke begrænset af at leveringen kun kan ske i dele af landet. Når du bestiller, kan du ønske et leveringstidspunkt, så din jubilæumsgave kan blive leveret i det tidsrum receptionen eller jubilæumsfesten afholdes. Alternativt kan du vælge at sende gaven direkte til jubilarens hjemmeadresse. Leveringen sker med chauffører, der er vant til at håndtere blomster, så du kan være sikker på at din jubilæumshilsen når frem og ser fin ud hos modtageren ved leveringen. Bestil og overrask med en blomstrende jubilæumsgave i dag.