Find det perfekte krøllejern til hende

Der findes et hav af forskellige nye krøllejern på markedet, og det kan derfor være svært at navigere rundt i de mange muligheder. Der er både store og små krøllejern med forskellige varmegrader, materialer og effekter.

Læs med her, og bliv klogere på, hvordan du finder det perfekte krøllejern til hende, du ønsker at forkæle.

Læs en krøllejern bedst i test

Der findes et hav af forskellige krøllejern på markedet, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvilket krøllejern der er det bedste. Derfor kan du med fordel finde en krøllejern bedst i test af de bedste krøllejern til langt hår, som vil kunne give dig et overblik over de bedste krøllejern på markedet.

Testen tager udgangspunkt i ti forskellige typer af krøllejern, og i testen bliver der lavet en sammenligning af de to typer af krøllejern, så du kan få et overblik over, hvilket der er vurderet til at være det bedste.

Et populært valg er i hvert fald et GHD krøllejern.

Kan alle typer af hår bruges med et krøllejern, eller er der nogle undtagelser?

Det er ikke alle typer af hår, der egner sig lige godt til at blive sat med et krøllejern. Hår der er for tykt eller for langt, kan have svært ved at sidde ordentligt fast i krøllejernet, og det kan derfor give et mere rodet look end det ønskede. Derudover kan det være svært at få jævne krøller ud over hele hovedet, hvis man har meget tykt hår.

Til gengæld er det nemmere at få fine og jævne krøller ud over hele hovedet, jo mindre og tyndere håret er. I dag findes der dog krøllejern til de fleste typer hår, hvis du blot undersøger markedet grundigt, inden du køber det nye krøllejern til hende, du holder af.

Er der forskel på de forskellige typer af krøllejern?

Der findes mange forskellige typer af krøllejern. Nogle har almindelige glatte plader, mens andre har keramiske eller tourmaline-belagte plader. Disse to typer af plader giver et bedre resultat end de almindelige glatte plader, da de ikke tager så meget varme fra håret, og derfor ikke tager det så meget skade.

Tourmaline-belagte plader er dog oftest dyrere end keramiske plader. Du kan også finde krøllejern i forskellige tykkelser afhængigt af, om man ønsker store eller små krøller. Ydermere kommer de også i forskellige farver og størrelser. Du kan sågar finde et lille rejsekrøllejern, som hun altid kan have med på farten.

Der er mange forskellige typer krøllejern, så det kan være svært at finde det nye krøllejern til hende, du vil forkæle. Du kan med fordel prøve nogle af dem af eller læse anmeldelser for at få et bedre indtryk af de bedste krøllejern på markedet.