Køb din nye seng til black week

Er du på udkig efter en ny seng? Så er der penge at spare ved at vente med at købe den til black week. Læs med her og få mere at vide om, hvad black week er, hvor du kan købe senge til black week samt andre gode fif.

Man kan naturligvis stå i en situation, hvor man akut har brug for en ny seng, og da må man bare afsted til nærmeste sengeforretning, men i mange tilfælde kan der være mulighed for at trække den til årets største shoppinguge, hvor der altså kan være mange penge at spare.

Årets største indkøbsuge

Men hvad er black week egentligt? Fænomenet relaterer sig til Black Friday, som altid er den sidste fredag i november. Black Friday har været brugt i Amerika i årtier men har først de senere år fået fat her i vores del af verden. I starten var det blot denne ene dag, men i tidens løb har det spredt sig og løber nu nærmest hen over en hel uge, hvor butikkerne bugner med gode tilbud. Til black week kan du købe både senge, børnetøj, møbler, cykler og meget andet, og her kan du også få købt dine julegaver med rabat.

Her kan du købe senge til black week

Du går altså heller ikke forgæves, hvis du gerne vil købe en ny seng til nedsat pris. Der er flere store spillere på markedet, når det gælder sengeudstyr, og her er der stor konkurrence. Du kan med stor sandsynlighed finde din nye seng på tilbud, når der er black week, uanset om du handler på nettet, som for eksempel lige her, eller i en fysisk butik, for både on- og offline butikker er med på black week, hvor der kæmpes om kunderne.

Planlæg hjemtransporten

Når det drejer sig om så stort et køb som en seng, og her taler vi ikke kun om pris men også størrelse, er der et par ting, det kan være værd at forberede sig på, inden man trykker på knappen og lægger noget i kurven eller begiver sig mod butikken. Dels skal man sikre sig, at der er penge på kortet til at betale med, men også hjemtransporten skal man have en plan for. Måske har man selv mulighed for at have den nye seng på en trailer, men måske er man nødt til at arrangere levering med butikken.