Den bedste reklamegave virker på flere måder

Hvad skal jeg give mine ansatte i julegave? En god og gennemtænkt gave viser at medarbejderne er værdsatte. Det er også god reklame udenfor virksomheden. Der snakkes nemlig om firmajulegaver hvert år.

Kan man lige snige et logo på de fede firmagaver, så er det endnu bedre reklame. Reklamegaver sender dit firma ud i verden. Man kan både give reklamegaver til sine ansatte og til kunderne. Det kan både være mindre ting som et krus med tryk, nøgleringe eller lidt større ting som tøj og tasker. Der er rigtigt mange muligheder. Fælles for dem alle er at det er genstande, man bruger hver dag ude i verden.

Guide til den perfekte gave

Glæden ved at give er ofte større end at modtage. Især hvis man finder den helt rigtige gave.

Der er nogle mennesker, som har den evne helt af sig selv. Andre skal have lidt hjælp. Eller meget.

Heldigvis er der hjælp at hente på forskellige sider, der guider dig til den bedste gave.

Først og fremmest bør man selvfølgelig kigge på sin målgruppe. Der er jo forskel på om man arbejder med metal eller hårfarve. Dog er reklamegaver mere eller mindre genstande, som de fleste bruger i hverdagen. Så det er muligt at ramme plet. Især med lidt hjælp og inspiration fra gaveguiderne på nettet.

De typiske og populære reklamegaver

De populære reklamegaver er selvsagt dem der virker. Dem som gør opmærksom på virksomheden og muligvis trækker nye kunder til.

Kuglepenne er den klassiske reklamegave som ofte gives til kunderne. Den har eksisteret altid og bruges stadig.

Men man er nødt til at følge med tiden og strømmen.

I tiden med Corona har mundbind med logo været et klogt påfund. Men den har kun virket midlertidigt. Til gengæld er logoet virkeligt blevet eksponeret i den tid, hvor mundbind var at se alle steder.

Desuden er der kommet rigtigt meget elektroniktilbehør i reklameudgave. Det kan være forskellige covers til telefoner og tablets, powerbanks, usb-stik og lignende.

Shuffle puslespillet erstattes af fidgetspinnere. Et firmas innovation og evig fornyelse læses helt ned i de små reklamegaver. Det er vigtigt at huske på. Det giver lidt nysgerrighed hos modtageren at få noget nyt og noget som er tidens tendens. Det betyder at man skal udskifte sit sortiment en gang imellem, men det er det værd.

Held og lykke med jagten på dit firmas perfekte gaveidé.