Det kan du give til dem der har alt

Nu er det gavetid igen, og du kender det sikkert godt. Der er nogle mennesker, som er så svære at købe gaver til, fordi de har det hele i forvejen. Så hvad giver man til dem, der har alt? Penge kan alle bruge, men det er også både kedeligt og upersonligt. Her får du 3 bud på, hvad du kan købe til ham eller hende, der ikke mangler noget.

Noget til hjemmet

Den første mulighed er, at du køber noget til hjemmet. De fleste kan lide at få noget lækkert, som kan skabe fornyelse derhjemme. Det kan eksempelvis være en flot loungestol, hvis du synes, at modtageren af gaven har plads til sådan en. Det er et flot møbel, som ikke behøver at passe med de andre møbler, da den sagtens kan stå alene og skabe en fin læsekrog. Du kan også overveje en smuk vase eller et stykke kunst, som du tænker, at modtageren vil synes om. Der er mange muligheder, når det omhandler ting til hjemmet.

Gode oplevelser

Den næste mulighed er, at du giver en oplevelse. Det kan enten være en oplevelse, hvor modtageren selv vælger, hvem der skal med, eller det kan også være en oplevelse, som dig og modtageren skal have sammen. Eksempler på oplevelser kan være koncertbilletter, restaurantbesøg, ølsmagning, wellnessophold, kroophold og meget meget mere. Det kan også være, at du synes at modtageren fortjener en masse egenomsorg, og så kan du give en oplevelse, som udelukkende er til modtageren selv. Her kan eksempelvis overveje at arrangere en hel dag, som du har planlagt, med lækker mad, massage og en overnatning på et hyggeligt hotel. Du kender modtageren bedst, og du ved sikkert, hvad der vil falde i god jord. En sidste mulighed indenfor kategorien “oplevelser” er, at du køber et åbent gavekort, hvor modtageren selv kan vælge, hvad oplevelsen skal være.

Noget personligt

Den sidste mulighed er, at du laver en gave. Det er både personligt og betænksomt. Måske er du kreativ, og så er det jo en oplagt gaveidé. Det kan være, at du kan strikke, hækle, male eller sy noget, som du tænker vil falde i modtagerens smag. Men hvis du ikke er særlig kreativ, skal du ikke frygte, der findes nemlig mange lette guides til, hvordan du kan lave en hjemmelavet gave alligevel. Et eksempel på en ting du kan lave er, at du kan tage et tomt syltetøjsglas, som du kan dekorere, eksempelvis ved at decoupere, male eller blot pynte det med et bånd. Heri kan du komme noget lækkert slik – hjemmelavet eller købt, det er ikke det, der gør forskellen.