3 gadgets du bare må eje

Igennem de sidste 10-15 år er der sket en eksplosion indenfor teknologien, der har betydet at mennesket i dag, har nogle muligheder som igen kunne have drømt om, for bare 100 år siden. Engang var grammofonen det vildeste af det vilde, men i dag er vi nået til et punkt hvor vi kan gøre ting, ved hjælp af teknologi, som ville have fået os til at fremstå som guder, for mennesker i middelalderen. De teknologisk fremskridt har overgået enhver fantasi og i dag, findes der er et utal af forskellige gadgets, som alle sammen kan være med til at gøre vores live nemmere, eller få os til at fordrive tiden på de meste vanvittige måder. I denne artikel kommer vi med 3 bud, på gadgets som enhver bør eje. Enten fordi de kan gøre livet lettere, eller fordi at de er så fascinerende at vi ikke undvære dem.

VR

VR eller virtual reality er ikke noget nyt koncept. Dog har teknologien udviklet sig fra at være svært pixelerede billeder, med langsomme bevægelser og komiske miljøer. I dag er VR teknologien blevet så avanceret, at man hurtigt glemmer at det ikke er virkeligt og i stedet lader sig rive med, ind i en verden som ikke er virkelig, men som føles virkelig. Det er ikke særlig dyrt at komme i gang med VR og man behøver ikke at købe det dyreste udstyr på markedet. Med din smartphone og et par VR-briller, kan du få en forsmag på en verden, som kun eksisterer på det digitale plan.

Smartphone

Det giver måske sig selv, i og med at stort set alle ejer en smartphone i dag. Det er dog ikke alle der har forstået hvor meget man egentlig kan bruge sin smartphone til. Mange bruger den kun til at ringe eller skrive sms’er med, og en smule sociale medier, men der er utroligt mange muligheder for at opleve hvad teknologien kan, med en smartphone. Hvis du er en af dem, der endnu ikke har opdaget potentialet i din smartphone, og gerne vil vide mere, kan du læse Alt om tech på Datalife.dk. Ellers vil vi bare opmuntre dig til at gå på opdagelse på egen hånd. Der findes så mange forskellige apps, at der er noget for enhver smag.

Tablets

Apple var nogle af de første med tablets, og de har også formået at skabe noget som er blevet en fast del af mange hjem. Der findes dog utroligt mange forskellige tablets på markedet, hvor nogle kan mere end andre. En tablet er find til at surfe på og til at få ungerne til at falde til ro, men en tablet indeholder, ligesom en smartphone, et uendelig stort potentiale for at gøre vores liv nemmere og bedre, ved hjælp af forskellige former for apps. Det kan for eksempel være apps om sundhed, eller apps hvor du kan lære et nyt sprog. Der findes endda apps, der tilbyder hele uddannelser. Apps er nutiden og fremtiden, og hvem tør gætte på hvad der er muligt om 10 år