Gaveideer til motionister og sportsudøvere

Har du en i familien eller vennekredsen der elsker at dyrke motion – en du gerne vil overraske med en god gave, så find  inspiration her. I denne artiklen finder du 5 gode gaveideer til motionister og sportsudøvere. De køber oftest selv det sportstøj og træningsudstyr de behøver, så det er med at være kreativ og finde på noget helt andet.

Billetter til et foredrag

Mange tidligere og nuværende professionelle sportsfolk afholder foredrag om deres karriere. For sportsinteresserede kan det være spændende, inspirerende og motiverende at høre om de store oplevelser og udfordringer, som de professionelle sportsfolk gennemgår i karrieren. Find billetter på tikko.dk. Det kunne eksempelvis være til et foredrag med Jan Magnussen (racerkører), Rasmus Kraghs (bjergbestiger), Nicolaj Jacobsen (håndboldspiller og landstræner) eller Thomas Bjørn (golfspiller).

En bog der passer til personens aktive livsstil

Der er skrevet et utal af bøger om motion og sport, så du vil helt sikkert kunne finde en bog, som modtageren af gaven vil blive glad for. For hvem vil ikke gerne læse og lære mere om den motionsform eller sport, som man selv går op i?
Det kunne også være en ide, at købe en selvbiografi, hvis personen har et forbillede indenfor motion og sport. F.eks.

  • Nicklas Bendtner – “Both sides”
  • Jesper Nøddesbo – “YES MAN – Min jagt på succes i tophåndhold”
  • Viktor Axelsen – “Den danske drage”

Køb vandrestøvler og planlæg en vandretur

Det er skønt at vandre og selv i Danmark har vi mange smukke vandreruter. Giv et par gode vandrestøvler i gave og planlæg en dag, hvor I tager ud sammen og vandrer. Forhåbentlig bliver det en god oplevelse der skaber gode minder, som I kan snakke om i fremtiden. Guide om køb af vandrestøvler kan læses her.

Gavekort til sportsmassage

Hvis du vil give en gave, der kan hjælpe med at forebygge sportsskader, vil et gavekort til en sportsmassør være en god gave. Sportsmassage kan hjælpe med at holde ens krop skadefri i længere tid, hvis det modtages regelmæssigt som en del af et træningsprogram. Alternativt kan du købe en massage pistol, det er blevet et ret populært produkt her i 2021. Med en massage pistol har man mulighed for at massere sig selv efter træning, eller den kan give masser af velvære i hverdagen.

Billetter til et motionsløb

Hvis personen er til motionsløb, kan du købe to billetter til et motionsløb eller sportsevent, så I sammen kan deltage i et arrangement.  At deltage i et motionsløb er sjovt og giver en god  oplevelse, som I begge kan have glæde af længe efter. På den måde er du også sikker på, at du har en der deltager sammen med dig. Det kan f.eks være billetter til “Royal Run” i 2022, “Grejsdalsløbet” i Vejle, Aarhus halvmarathon eller København marathon. Der bliver afholdt mange motionsløb rundt om i hele Danmark. Mulighederne er mange!

Er du selv det mindste interesseret i motion og sport, kan du læse gode artikler og indlæg om emner indenfor motion, sport og sportspleje på Motionsform.dk