Send noget sødt til ansatte og kunder

Corona-tiden slider på alle. På din virksomhed, på dine ansatte og dine kunder. Alle føler de strækker sig så langt, de kan. De er trætte. Derfor er det et rigtig godt tidspunkt at vise dine ansatte, at du sætter pris på deres indsats. Det er også et rigtig godt tidspunkt at vise dine kunder, at du sætter pris på jeres samarbejde, og du håber at se dem fremtiden. 

Slik

Det behøver ikke at være en stor ting du sender, for at vise, at du tænker på dine ansatte eller kunder. Send for eksempel slik med logo sammen med et sødt, personligt kort. Det er de små ting der tæller. Det er dejligt at gå ud i postkassen og finde en lille pakke fra ens arbejdsplads.

Dine medarbejder vil opleve, at de bliver taget seriøst, og at de har en fysisk forbindelse til arbejdspladsen, selvom de ikke kan møde op.

For dine gode kunder vil det betyde endnu mere. Du kan nemt sørger for, at de ikke glemmer dig. De vil mærke, at du sætter pris på jeres samarbejde, og at du tænker på dem i svære tider. 

Bøger eller blade

En anden lille ting du kan sende hjem til dine forretningsforbindelser, er en bog eller et blad. Send noget der er personligt for dig. Det vil skabe en følelse af sammenhold. Så er der nemlig noget at snakke om næste gang, du ser dine ansatte eller kunder. 

Det vil skabe en god samtale, hvis alle i dit firma har læst den samme bog. Aftal evt. en dag, hvor I kan mødes online og snakke om bogen. Det er en lille hyggelig ting, så der sker noget andet en corona-trummerum. 

Tænk på hvad du vil opnå

Beslut dig for, hvad du vil have ud af at sende noget hjem til dine kunder og ansatte. Beslut dig for, hvad der er vigtigst for dig. Er det at sige tak for indsatsen? Skabe sammenhold? eller at blive husket i fremtiden? Ligegyldigt hvad, sætter de fleste  mennesker pris på at få tilsendt små gaver. Det er en sjov overraskelse, der skaber en god stemning. 

Skriv et kort

Det vigtigste er, at du får skrevet et ordentligt kort. Gør det nært og personligt, så det føles som at få et brev. Skriv lidt om hvad du får tiden til at gå med selv. En god løsning så alle føler sig set er at skrive en lille personlig hilsen på alle kortene.