Personaliserede dørmåtter

Det siges at hjem er, hvor hjertet er, men det er de personlige ting som gør et hjem hjertevarmt. Familiebilleder, sjove souvenirs fra udenlandsrejser, gaver fra specielle anledninger og minder fra gode venner. Så hvorfor ikke byde gæster velkommen med en speciel og unik ting allerede inden de kommer ind af døren? Med en personlig dørmåtte kan du give besøgende et smil på læben inden de overhoved banker på døren. Det specielle ved disse dørmåtter er, at du kan designe din helt egen med både billede og tekst.

En dørmåtte er foruden praktisk også en mulighed for at skabe et godt førstehåndsindtryk og indrette både din indgang og entré. Den behøver hverken være kedelig eller grim. Tværtimod. Hos Wanapix kan du finde et stort udvalg af dørmåtter udført i forskellige materialer og designs. Måske er du til den klassiske måtte i naturlige kokosfibre? Eller den mere moderne gummimåtte, som er skridsikker? Begge varianter er foruden smarte i forhold til design, også nemme at vedligeholde, da du blot skal ryste eller støvsuge dem for at fjerne skidt og møg. Skulle den traditionelle dørmåtte blive en smule for kedelig, så kan du også vælge en måtte med originale former. Dørmåtten fås bl.a. som et hus, et hjerte, et kødben, en kat og meget mere. Der er en måtte for enhver smag, så det er kun fantasien der sætter grænser. 

Dørmåtten kan bruges både som en personlig gave til dig selv eller f.eks. som gave til nygifte, som værtsgave til en særlig lejlighed eller til indflyttergave. Særligt det sidste, ville en dørmåtte være den perfekte gave til. Traditionen foreskriver nemlig, at første gang man inviteres ind i én persons nye hjem, skal man medbringe en indflyttergave. Mens der i Tyskland er tradition for at komme med brød, salt og en mønt, som efter sigende skal symbolisere en form for velsignelse af hjemmet, så kan indflyttergaven sagtens være mere praktisk – eller sjov end dette. Måske har den nye husejer en særlig hobby, et unikt efternavn eller en forkærlighed for noget, som vil passe perfekt til den nye dørmåtte. Hos Wanapix kan du foruden en personlig dørmåtte med billede også vælge et forudbestemt design, og også her er listen af muligheder lang. Hvadenten du er til familie dørmåtter eller Star Wars referencer, så er der noget for enhver smag. 

Når det kommer til at give en god gave, så afhænger dette hverken af budget eller størrelse. Oftest er de gaver som bringer størst glæde hos modtager, gaver der er blevet lagt en masse omtanke i. På dingaveguide.dk kan du finde et stort udvalg af personlige gaver til enhver lejlighed, så du nemt og enkelt kan finde den rette gave til en heldig modtager. 

En personlig velkomst til din virksomhed

Det er ikke kun derhjemme, at det er vigtigt at byde gæster velkommen. Som ejer af en virksomhed, er det vigtigt at kunder og potentielle kunder føler sig velkommen når de træder ind af døren. Dette kan gøres på mange måder, men en indbydende indgang med en personlig – og måske endda sjov dørmåtte skaber et godt indtryk allerede fra starten. Et indtryk der forhåbentlig er begyndelsen på et godt og langt samarbejde. Hvis du vil holde en mere professionel stil, kan du også vælge en dørmåtte med firmanavn og logo. Måtterne fås i forskellige størrelser, og Wanapix tilbyder endda en Business kategori, hvor du med skabeloner nemt kan lave den perfekte dørmåtte til din virksomhed. 

Kort sagt, med en personlig dørmåtte får du både en praktisk og underholdende gave i én pakke. Du kan skræddersy dit eget design og finde lige præcis dén dørmåtte som passer bedst til dig og dit behov hvad enten dette er til gave, derhjemme eller på kontoret. Og husk, dørmåtten giver ikke kun et godt førstehåndsindtryk, men også en fin afsked når gæsterne forlader huset igen. Så hvis enden – eller i dette tilfælde dørmåtten er god, er alting godt.