Personliggør din nøglering med eget navn

Ofte kan de små ting i livet give dig den største glæde. Det kan være dine kollegaer værdsætter dit hårde arbejde og sætter ord på det, eller at din bedre halvdel lægger mærke til at du har fået ny frisure. Har du glemt dine nøgler et uheldigt sted, men får heldigvis fat på dem igen, før de falder i de forkerte hænder? Det er alle småting, men det kan betyde alverden, hvis man sætter sig ned og tænker over det.
De dage hvor heldet tilsmiler os er tit de dage, hvor vi er den bedste version af os selv. Leder du efter en lille ting, som er noget helt særligt og som kan hjælpe heldet lidt på vej? Du kan designe din helt egen personlige nøglering med eget navn, som kan give dig små glæder i hverdagen.

Din personlige assistent

Du har garanteret prøvet at sove lidt for længe, og haste ud ad døren, for at finde ud af at du har taget det forkerte sæt nøgler med ud til din bil eller cykel. På en allerede hektisk morgen er det bestemt ikke sjovt, og kan måske endda ødelægge resten af dagen.
En lædernøglering med navn er særligt behjælpelig, når du skal kende forskel på din egen og resten af familiens nøgler. Med en nøglering i læder med tekst, kan du få trykt dit eget navn i læderet og sikre dig at du får det rigtige sæt nøgler med ud ad døren.
Med en personlig lædernøglering får du altså din helt egen personlige assistent, som også kan hjælpe dig til hurtigt lige at finde dine nøgler i bunden af tasken. Glemmer du dine nøgler i skabet efter svømning er det altid nemt at beskrive for personalet, hvordan den ser ud og derfor også nemmere at få fat i igen. Måske genkender dine kammerater den og tager den med, fordi de er helt sikre på at det faktisk er din.

Bliv en del af designfasen

Hos byRavn finder du mange fine muligheder for at designe lige nøjagtig den lædernøglering med tryk, som passer til dig.
De stilrene byRavn læderprodukter er alle produceret i vegetabilsk garvet kernelæder og kan tilpasses dig og din smag. Ikke nok med at du kan personliggøre din nøglering med dit eget navn, så kan du også få lov til at være en del af designfasen og selv vælge mellem mange farvekombinationer.
På den måde kan din nøglering altså blive helt unik.